Profiel

Nadat ik in april 1986 afstudeerde aan de VU als basisarts, begon ik die maand als arts te werken op de Medische Dienst Schiphol. Medio 1987 volgde een waarneming, bij Gemeente Amstelveen.

In maart 1988 begon ik als arts te werken bij de BGD Gooi & Eemland, het latere Arbo Unie Midden Nederland. In september 1989 mocht ik starten met de opleiding tot Bedrijfsarts aan de NSPOH, dat ik in maart 1992 afrondde. Bij ArboUnie heb ik tot begin 2004 met plezier gewerkt.

 

Tijdens mijn werk in de fysieke beroepen kwam ik vaak langdurige problematiek rond klachten van rug, nek en gewrichten tegen. Daarom besloot ik in 1994 de opleiding tot arts Manuele Geneeskunde in Eindhoven te volgen. Na het behalen van dit diploma in 1997 startte ik een manuele therapie praktijk, naast mijn werk als bedrijfsarts.

Tevens was ik freelance arts-docent van het houdings- en bewegingsapparaat bij de NSPOH.

 

Begin 2004 richtte ik AimGo op en werd ik volledig zelfstandig bedrijfsarts.

De naam AimGo staat voor:   Aim  ->  Go !  oftewel:   richt (je) op je doel  ->  ga ervoor ! 

 

In 2015 volgde ik de opleiding Strategisch Coachen bij SCG te Bilthoven en werkte ik sindsdien ook als coach voor mijn klanten, waarbij is steeds meer vragen over preventie en leefstijl krijg.

 

Het meest recent heb ik in juni 2018 de basiscursus ‘Positive Health’ gevolgd. Het Institute for Positive Health (iPH) draagt een dynamische en veelzijdige definitie van gezondheid uit als ‘het vermogen zich aan te passen en mensen zelf een eigen regie te leren voeren’. Dit sluit mooi aan bij mijn ambities richting preventie en leefstijl, mijn werkzaamheden heb ik inmiddels meer die kant uit verlegd.

 

In maart 2019 heb ik het 15 jarig bestaan gevierd van AimGo.

 

Vanaf 01 april 2021 werk ik niet meer als bedrijfsarts.

Ik richt mij sindsdien als arts-coach thans volledig op de Preventie- en Leefstijl Geneeskunde.